Ripple Design Studio developed a master plan for this ongoing project to address the family’s changing needs as their children grow. The goal is to honor the original Mediterranean architecture in a fresh, contemporary way. The first phase focused on creating a stronger link between the kitchen and main floor, and redesigning the previously dark entry. The landscape phase connected the site to the home and opened up the views to Lake Washington. For the exterior phase, currently underway, the team is bringing greater durability to the stucco siding and altering windows to enable abundant natural light and ventilation. The final phase will expand key areas in the home, including the master suite and library/family project room.

Project Team

Architecture: Ripple Design Studio

Interior Design: Ripple Design Studio

Landscape Design: Ripple Design Studio

Construction: Prestige Residential Construction